Locatie

Am ales Muntii Carpati ca si locatie pentru aceasta calatorie, pentru Restart Life Journey, datorita energiei speciale pe care o au.

De fiecare data cand merg in aceasta zona, nu in locurile cele mai frecventate de turisti, ci in locuri secrete, sacre, mai putin cunoscute, simt aceasta energie vindecatoare.

Exista in Muntii Carpati zone incarcate de o vibratie pozitiva extraordinara, zone pe care nu le viziteaza multa lume.

Sunt locuri pline de o energie feminina, vindecatoare.

Cum ajungi aici poti simti imediat o relaxare a sistemului nervos, iar din acesta stare poti trai transformarea si vindecarea ta.
Esti invaluit intr-o energie tandra, ce parca te mangaie, si creeaza un spatiu cald, relaxant in care iti poti regasi armonia si echilibrul.

In aceasta “Gura de rai” poti realmente simti energia vietii cum trece prin tine, cum te reincarca si cum iti redeschide apetitul de viata.

Cand am simtit ca locul in care vreau sa merg cu cei maxim 15 curajosi in calatoria vietii lor este in aceasta zona, locuri despre care nu stiam ca exista, au inceput sa mi se arate.

Am intalnit “din intamplare” oameni care m-au indrumat spre locuri sacre si secrete. Am vizitat cascade, rauri si izvoare recunoscute pentru apa lor vindecatoare, am intrat in pesteri sacre si am urcat pe stanci incarcate de energie.

De fiecare data cand vin aici este ca si cum as trage in piept o gura de aer, dupa care expir si ma simt relaxat, vindecat si mai in legatura cu acea parte sacra din mine.

Te invit sa traim impreuna toate aceste momente magice intr-un loc extraordinar.

Galerie foto